Siste innlegg

Tidligere medlemmer

Steinar «Azarak» Gundersen

Steinar «Azarak» Gundersen var en tidligere gitarist i det norske black metal-bandet Satyricon. Han ble med i bandet i 1993 og spilte på deres andre album «The Shadowthrone» fra 1994, samt noen av deres tidlige demoer. Gundersen forlot bandet i 1996 av personlige årsaker.

Etter å ha forlatt Satyricon, spilte Gundersen en kort periode i black metal-bandet Stigma Diabolicum, men trakk seg tilbake fra musikken på midten av 2000-tallet. Han har siden holdt en lav profil i musikkbransjen.

Dag «Tilbakeholdt» Nilsen

Dag «Tilbakeholdt» Nilsen var en gitarist som var medlem av Satyricon i en kort periode på midten av 1990-tallet. Han ble med i bandet etter utgivelsen av deres andre album, «The Shadowthrone», og spilte på deres tredje album, «Nemesis Divina», fra 1996.

Etter å ha spilt inn «Nemesis Divina» forlot Nilsen Satyricon på grunn av personlige årsaker, og han ble senere med i det norske black metal-bandet Khold. I Khold spilte han under navnet «Grimd».

Selv om Nilsen kun var medlem av Satyricon i en kort periode, var han med på å utvikle bandets lyd og stil på et viktig tidspunkt i deres karriere, og hans bidrag kan fortsatt høres på «Nemesis Divina» og på noen av deres tidligere demoer.

Anders «Neddo» Odden

Anders «Neddo» Odden er en norsk musiker og bassist, mest kjent for sin tid i det norske black metal-bandet Cadaver og death metal-bandet Autopsy. Odden var en av grunnleggerne av Cadaver, som ble dannet i 1988. Han spilte bass og gitar på deres første to album, «Hallucinating Anxiety» fra 1990 og «…In Pains» fra 1992.

Etter å ha forlatt Cadaver på midten av 1990-tallet, ble Odden med i det amerikanske death metal-bandet Autopsy, hvor han spilte bass på deres album «Acts of the Unspeakable» fra 1992 og «Shitfun» fra 1995.

Odden har også jobbet som produsent og lydtekniker for en rekke norske og internasjonale band, og han har vært involvert i flere sideprosjekter og samarbeid med andre musikere. Han er anerkjent som en av de mest innflytelsesrike og respekterte bassistene innenfor norsk ekstrem metal. Odden spilte en viktig rolle for Satyricon.

Vegard «Wargod» Blomberg

Vegard «Wargod» Blomberg er en norsk musiker og gitarist, mest kjent som en av grunnleggerne av black metal-bandet Gorgoroth.

Blomberg var med å starte Gorgoroth sammen med bassist «Infernus» i 1992, og var medlem av bandet frem til 1995. Han spilte på deres debutalbum «Pentagram» fra 1994, samt noen av deres tidlige demoer. Blomberg forlot bandet på grunn av uenigheter med Infernus.

Blomberg er kjent for sin tekniske dyktighet og sin evne til å skape raske og intense gitarløp i black metal-stil. Han har også bidratt med låtskriving og produksjon for en rekke andre norske black metal-band, blant annet Satyricon.

Vegard «Wargod» Blomberg