Siste innlegg

Kjetil-Vidar «Frost» Haraldstad

Kjetil-Vidar «Frost» Haraldstad er en norsk musiker og trommeslager, mest kjent som medlem av black metal-bandet Satyricon.

Frost ble født 28. juni 1973 i Øyer, Norge. Han begynte å spille trommer i ung alder og ble med i Satyricon i 1993, etter at bandet allerede hadde gitt ut sitt debutalbum. Han har siden vært en fast del av bandet og har spilt på alle deres studioalbum.

I tillegg til sitt arbeid med Satyricon, har Frost også vært medlem av en rekke andre musikalske prosjekter, inkludert 1349, Keep of Kalessin, Gorgoroth og Zyklon-B. Han har også jobbet som studiomusiker og har spilt trommer på en rekke album for andre artister.

Frost er kjent for sin tekniske dyktighet og sin kraftfulle og presise trommespilling. Han har mottatt flere priser og utmerkelser for sitt arbeid, inkludert Spellemannprisen, som er Norges største musikkpris.