Siste innlegg

Carl-Michael Eide

Carl-Michael «Czral» Eide er en norsk musiker, låtskriver og produsent, mest kjent for sitt arbeid med en rekke anerkjente black metal-, avant-garde- og progressiv metal-band.

Eide ble født 23. august 1974 i Notodden, Norge, og startet sin musikalske karriere på begynnelsen av 1990-tallet som trommeslager i black metal-bandet Ved Buens Ende. Han var også medlem av bandet Dødheimsgard, der han spilte gitar og var med på å forme bandets eksperimentelle og avant-garde sound.

Eide har også vært medlem av flere andre band, inkludert Aura Noir, Cadaver, Virus og Satyricon. Han har også jobbet som produsent og tekniker for en rekke band, og har produsert og mikset album for artister som Enslaved, Gehenna, Ulver og Satyricon.

Eide er kjent for sin tekniske og eksperimentelle tilnærming til musikk, og hans arbeid har hatt stor innflytelse på den norske metalscenen. Han har også mottatt flere priser og utmerkelser for sitt arbeid, inkludert Spellemannprisen, som er Norges største musikkpris.